Top

Eliminare tatuaje cu Pilcolaser

Indepartare tatuaj cu laser

Una din cinci persoane purtătoare de tatuaj regretă mai devreme sau mai târziu alegerea făcută.

Desigur, odată ce ești aici, probabil că și tu îți dorești să apelezi la o procedură de îndepărtare tatuaj – care să asigure o eficiență mare, disconfort minim și, bineînțeles, protecția pielii.

După cum, probabil, ai aflat, scoaterea unui tatuaj nu este o sarcină ușoară. Varietatea aparatelor concepute pentru efectuarea unei astfel de proceduri diferă atât în funcție de tehnologiile utilizate, cât și de protocoalele de tratament. Pentru că îți dorești să știi care dintre ele este cel mai bun și, mai ales, care îți asigură rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt, îți prezentăm laserul PicoWay.

PicoWay este dispozitivul care se bucură în prezent de cele mai multe aprecieri, atât din partea specialiștilor în domeniu, cât și din partea celor ce doresc să scape de tatuaje.

Acesta este disponibil în clinica noastră și, grație caracteristicilor lui de excepție și îndemânării celor ce îl manipulează, ai certitudinea că în timp scurt îți vei lua adio de la desenul pe care nu înțelegi nicicum de ce ți l-ai făcut.

În ce constă procedura de îndepărtare a tatuajului?

Cu PicoWay poate fi eliminat orice tatuaj, într-un timp foarte scurt. Dar, înainte de a prezenta avantajele procedurii, credem că îți dorești să afli ce presupune mai exact  aceasta, dacă este dureroasă sau nu, dacă are efecte secundare și dacă necesită o investiție consistentă.

PicoWay este un echipament laser performant, ce elimină culoarea tatuajelor, inclusiv a celor multicolore, de pe toate tipurile de piele. Acesta are un mod unic de acțiune, care atinge cel mai înalt vârf de putere și cea mai scurtă durată de puls. Tehnologia picosecundă (trilionimi de secundă) pe care o folosește, mai exact pulsurile ultra-scurte de energie, generează un impact mare fono-acustic, fragmentând particulele de pigment din desenul imprimat pe piele într-un timp record comparativ cu alte dispozitive de îndepărtare a tatuajelor. Particulele de pigment sunt apoi eliminate treptat de către organism, fără a cauza neplăceri.

Procedura este sigură și provoacă minimum de disconfort. Mai exact, pielea nu va avea de suferit, nu vor rămâne cicatrici sau semne, iar durerea resimțită va fi asemănătoare celei pe care ai cunoscut-o în momentul în care ți-a fost imprimat prin tatuare desenul dorit.

Pentru eliminarea completă a tatuajelor sunt, de regulă, necesare mai multe ședințe. De altfel, eficacitatea procedurii este influențată de un număr de variabile, cum ar fi: vechimea desenului, localizarea acestuia, profunzimea acestuia, mărimea lui și tipul de cerneală utilizat.  De asemenea, un rol important în ceea ce privește reușita îl joacă și sistemul imunitar al clientului, acesta influențând rata de degradare și metabolizare a pigmenților.

În cadrul clinicii noastre, clienții vin pentru aproximativ 4-8 ședințe, programate la 4-6 săptămâni distanță una de alta. Dar, din nou, numărul ședințelor și, implicit, rezultatul diferă de la un caz la altul. De altfel, și costul tratamentului variază în funcție de cele menționate anterior, de aceea, pentru a afla exact ce preț trebuie să plătești, nu ezita să ne contactezi. Dacă dorești un cost estimativ al procedurii, consultă lista de prețuri afișată în meniul principal.

Avantajele îndepărtării tatuajelor cu PicoWay

Multe dintre avantajele procedurii de îndepărtare a tatuajelor cu ajutorul laserului PicoWay le-am menționat și anterior. Chiar și-așa, acum le vom prezenta punctual, astfel încât să te asigurăm încă o dată de eficiența și siguranța tratamentului.

Avantajele procedurii realizate cu echipamentul laser PicoWay:

  • necesitatea unui număr mic de ședințe, de 4-8 tratamente, fiecare cu o durată de la 5 la 30 de minute;
  • rezultate rapide, grație pulsurilor în picosecunde;
  • ideal pentru eliminarea desenelor realizate prin tatuare de pe întregul corp (mai puțin a celor din zona sensibilă a ochilor);
  • tratarea unei game largi de desene imprimate pe piele, de mai multe tipuri și culori, inclusiv a celor stridente;
  • dispariția de până la 100% a desenelor obținute prin tatuare, fără cicatrici sau semne;
  • disconfort redus, senzația fiind asemănătoare celei din momentul executării desenului.

Datorită lungimii de undă duale și livrării ultra-rapide de energie de putere mare (în picosecunde), există un risc mic de apariție a efectelor secundare. Chiar și-așa, este important ca după realizarea fiecărei intervenții să se țină cont de recomandările specialistului, în caz contrar putând apărea: infecții locale, din cauza neutilizării unguentului cu antibiotic recomandat, modificări pigmentare (hipopigmentarea sau hiperpigmentarea pielii) sau accentuarea nuanțelor, îndeosebi după prima ședință.

În ceea ce privește efectele, acestea se pot observa după aproximativ 3-4 ședințe, în funcție de sistemul imun al fiecărei persoane. Pentru mai multe detalii despre tehnologia PicoWay, costul tratamentului, numărul ședințelor necesare și îngrijirea post-tratamente, cere ajutorul unui consultant Cerasela Brumă Beauty Clinic. Nu uita – chiar dacă nu este o luptă ușoară, te poți bucura din nou de o piele curată, fără semne sau cicatrici!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.