Top

Epilare definitivă cu laser Diode

Epilare definitiva cu laser DIODE

Ședințele de epilare definitivă chiar ne pot face viața mai ușoară! Cum, probabil, știi deja, există mai multe metode de îndepărtare a firelor de păr nedorite – epilatul cu ceară, cu zahăr, cu cremă depilatoare, cu benzi, cu lama de ras etc. Desigur, acestea sunt utile și au prețuri relativ accesibile, însă vin însoțite de numeroase neplăceri.

Cel mai frecvent dezavantaj al metodelor clasice de îndepărtare a părului este dat nu de durere, ci de rezistența rezultatului. Fie că vorbim de epilarea inghinală cu ceară sau de cea cu ajutorul lamei de ras, rezultatul, adică pielea netedă și fină mult dorită, nu durează niciodată atât cât ne dorim. 

În plus, aproape toate soluțiile pe care le știm favorizează creșterea pe sub piele a firelor de păr, foliculita fiind o problemă deranjantă nu doar din punct de vedere estetic, ci și fizic.

În cadrul clinicii de beauty Cerasela Brumă poți uita de toate neplăcerile și te poți bucura de o piele fină și sănătoasă timp îndelungat. Eliminarea părului inestetic cu ajutorul laserului Dioda, pe care o realizăm în cadrul clinicii noastre, este sigură și eficientă, însă, după cum prea bine știm, fiecare rezultat este influențat de un cumul de factori.

INTREABĂ DE PACHETUL PROMOȚIONAL!

Cât costă o epilare definitivă?

Epilarea cu laser Dioda reduce creșterea permanentă a părului, într-un mod sigur, fără dureri. Utilizând o tehnică de mișcare rapidă pulsatorie, aceasta vizează selectiv melanina din foliculul de păr pentru a distruge celulele care îl produc. Impulsurile mai mici de energie protejează pielea, iar capul laserului, grație funcției de criogenare, face ca durerea să fie practic inexistentă. 

Această procedură este recomandată pentru toate tonurile pielii, chiar și pentru cele mai întunecate sau pentru cele înăsprite de factorii externi de mediu ori de trecerea timpului. De asemenea, cu ajutorul laserului Dioda se pot efectua și tratamente faciale de îndepărtare a părului, nu doar corporale, epilarea mustății fiind o procedură tot mai cerută de către clientele noastre.

Prețul unei ședințe de epilare definitivă diferă îndeosebi în funcție de zona corporală vizată. Așadar, trebuie să comunici echipei noastre dacă dorești un tratament complet sau dacă vrei doar să elimini părul nedorit de pe o anumită parte a corpului. 

​EPILARE DEFINITIVĂ

​PREȚ

​Sprâncene - Tehnica fir cu fir, powder, mixt

​700 RON Prima ​ședin​ță

​Pleope

​700 RON Prima ​ședin​ță

B​uze - Efect full lips, efect gloss

800 RON Prima sedință

​Corecție

​300 RON

​Retuș pentru toate procedurile

300 RON

Întreținere anuală

500 RON

​Retuș întreținere anuală

300 RON

Laserul Diode se poate utiliza pentru eliminarea firelor de păr din zona:

 • feței
 • buzei superioare
 • bărbiei
 • gâtului
 • pieptului
 • umerilor
 • axilei
 • brațelor
 • antebrațelor
 • picioarelor
 • abdomenului

Revenind la costul procedurii, acesta este influențat atât de zona dorită, cât și de particularitățile pielii tale, mai exact de numărul ședințelor necesare. Nu putem vorbi astfel de un preț standard înainte ca specialiștii clinicii noastre să te întâlnească personal, să decidă care este tipul pielii tale și care este numărul ședințelor ce ar conduce la obținerea rezultatelor scontate.

Câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare?

Chiar dacă nu îți putem spune un număr exact de ședințe și un preț standard, îți oferim totuși câteva informații care sperăm să te ajute în înțelegerea mai clară a procedurii de eliminare definitivă a părului cu laser Dioda.

În primul rând, considerăm că este important să știi faptul că o ședință nu necesită mult timp, durata fiind de 15-45 de minute, în funcție de zona vizată. În tot acest timp, specialistul care se va ocupa de efectuarea sa va avea grijă ca tu să te simți perfect – Cerasela Brumă Beauty Clinic dorește să transforme fiecare tratament oferit într-o experiență memorabilă, asemănătoare unei vizite la un SPA de renume.

Efectele sunt vizibile imediat după, impulsurile de lumină infraroșie încălzind pigmentul din foliculul de păr pentru a elimina celulele de la rădăcină. Altfel spus, fiecare tratament secvențial reduce numărul acestor celule, care sunt ulterior eliminate definitiv de către organism, iar pielea devine mai netedă și mai frumoasă. Efectul maxim se va observa după mai multe ședințe, depinzând, după cum am mai menționat, de numărul lor, de tipul pielii etc. De regulă, este nevoie cam de 5-6 ședințe, însă există cazuri în care pot fi necesare mai mult de 10 ședințe.

După fiecare ședință, este indicat să se respecte anumite cerințe. Astfel, timp de 14 zile după această procedură, zona pe care s-a efectuat tratamentul nu trebuie expusă la soare. De asemenea, timp de 24 de ore după tratament, este recomandat să se evite dușurile și băile fierbinți, precum și folosirea unor cosmetice cu potențial alergenic. Mai multe detalii despre cost, ședințe și întreținerea post-procedură le poți afla simplu și rapid, contactându-ne.

Nu uita! Datorită tehnologiilor moderne, cu sisteme complexe de răcire și de transmisie a energiei strict la nivelul dermei, epilarea definitivă devine alegerea numărul unu a celor ce doresc să se bucure timp îndelungat de o piele frumoasă și sănătoasă, fără durere. Alege procedura de îndepărtare a părului nedorit folosind laserul Dioda și permite-ne să te ajutăm să-ți descoperi și mai mult frumusețea! 

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.