Top

Remodelare corporală

​Tratamentul Body Shape PRo​

BodyShape Pro este un cel mai nou tratament non-invaziv care utilizează o combinație de tehnologii pentru definirea conturul corpului dumneavoastră și reducerea celulitei. Tehnologia de vid manipulează pielea, în timp ce energia infraroșie și energia bipolară de radiofrecvență încălzește ușor celulele adipoase și țesutul înconjurător.

După 3-6 tratamente, pacienții remarcă de obicei o reducere a circumferinței și a aspectului de celulită în zonele tratate. Suprafața pielii se va simți mai fina și mai fermă. Unii pacienți văd rezultate după prima lor vizită, iar în studiile sale clinice, BodyShape Pro  a determinat o reducere a dimensiunii complete a rochiei după o serie de tratamente.

BodyShape Pro folosește lumina infraroșie și energia bipolară generata de  radiofrecvență pentru a încălzi adânc celulele grase, precum și țesutul conjunctiv înconjurător și fibrele dermice de colagen care stau la baza acestora. De asemenea, utilizează un sistem de vid și role de masaj pentru a stimula creșterea colagenului și a elastinei noi care face pielea mai ferma.

Tehnicile de modelare a corpului sunt preferate de mulți deoarece sunt semnificativ mai puțin invazive și mai costisitoare decât chirurgia plastică. BodyShape Pro nu este diferit în aceste privințe. Pacienții descriu adesea tratamentul ca pe un sentiment de masaj cald și profund.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.