Top

Tratamente de micropigmentare

Ce este de fapt micropigmentarea?

Micropigmentarea este de fapt un tatuaj cosmetic, realizat cu ajutorul unui aparat special ce penetrează pielea, eliberând pigmentul ales de către clientă împreună cu esteticianul care realizează procedura. Comparativ cu tatuajul normal, aceasta exclude total durerea, simțindu-se doar o serie de mici înțepături, care nu creează un disconfort mare.

Deși se numește tatuaj permanent, rezultatele nu durează însă toată viața, fiind necesare retușuri și întreținere anuală. În funcție de zona dorită, acest tatuaj cosmetic vizează sprâncenele, pleoapele și buzele. 

Tatuajul cosmetic are, pe lângă marele avantaj de a corecta micile asimetrii faciale, și altele demne de luat în calcul:

  • evidențiază frumusețea feței, accentuând zonele dorite într-un mod natural;
  • este ideal pentru persoanele ocupate, nemaifiind necesară realizarea zilnică a unui machiaj complet și corect;
  • este reversibil, putând fi îndepărtat sau ascuns sub un alt tatuaj;
  • este accesibil financiar tuturor, iar timpul de realizare este relativ scurt;
  • are foarte puține contraindicații, pigmenții injectați fiind bine tolerați de către organism.

Cât durează o ședință? De regulă, o ședință de microblading durează între 60 și 90 de minute. Chiar dacă ședința în sine nu ține foarte mult, trebuie să te aștepți ca timpul petrecut în clinica noastră să fie mai mare, deoarece va fi necesară atât o discuție amplă ante-tratament, în care stabilim ce este mai potrivit pentru tine, cât și una post, în care vei primi toate informațiile necesare despre întreținere.

Cât costă o ȘEDINȚĂ DE micropigmentare?

Prețul acestei proceduri este accesibil și diferă în funcție de zona vizată. În cadrul clinicii noastre se poate opta pentru: micropigmentarea sprâncenelor (fir cu fir, tehnica powder, mixt), micropigmentarea buzelor (full lips și efect gloss) și cea a pleoapelor.

Pentru a afla cât costă microbladingul, consultă lista de prețuri afișată pe site în meniul principal. Este important să știi că, odată ce apelezi la tatuajul permanent, vei avea nevoie de retuș (se realizează la aproximativ 4 săptămâni după prima ședință) și de întreținere anuală. Mai multe detalii despre aceste tratamente poți afla de la unul dintre consultanții noștri, așa că nu ezita să ne contactezi.

MICROPIGMENTARE

​PREȚ

​Sprâncene - Tehnica fir cu fir, powder, mixt

​700 RON Prima ​ședin​ță

​Pleope

​700 RON Prima ​ședin​ță

B​uze - Efect full lips, efect gloss

800 RON Prima sedință

​Corecție

​300 RON

​Retuș pentru toate procedurile

300 RON

Întreținere anuală

500 RON

​Retuș întreținere anuală

300 RON

Cât durează procesul de vindecare?

În general, procesul durează între 7 şi 10 zile, dacă sunt urmaţi cu rigurozitate paşii explicaţi de specialist. Un alt aspect important în procesul de vindecare ține de calitatea pigmenților folosiți.

Pentru că sănătatea voastră contează pentru noi, am ales să lucrăm cu pigmenții Doreme

Aceste substanțe sunt aprobate de autorităţile europene şi internaţionale din domeniu. Din compoziţia lor nu fac parte substanţe cancerigene, conservanţi sau alte ingrediente alergene, fiind încadrate în clasa pigmenţilor medicali.

Vindecarea se face în timp scurt.

​​​Modul de lucru a Ceraselei poate fi adaptat cu usurință pentru fiecare persoană.

N-o spunem doar noi. O spun și ceilalți clienți care au ajuns în clinica Ceraselei Brumă.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.