Top

Tratamente cosmetice

Tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Tratamentul Hydrafacial te ajută să obții ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna: o piele frumoasă, sănătoasă și strălucitoare. Considerat de către specialiști cea mai sigură procedură de hidradermabraziune, acesta combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția antioxidantă. Rezultatul? Un ten perfect, catifelat și cu aspect revitalizat.


Procedura în sine este liniștitoare, neinvazivă și neiritantă și, alături de cadrul special în care este realizată, te ajută să te încarci cu energie și să devii mai sigură pe frumusețea ta. La Cerasela Brumă Beauty Clinic am adus nu doar cele mai inovative tratamente faciale și corporale, ci și aparatură de ultimă generație, pe care esteticienii noștri o utilizează cu încredere în oferirea unor momente de răsfăț de neuitat.

Un alt motiv pentru care să faci ca acest tratament să devină parte importantă din rutina de îngrijire a pielii? Clinica noastră nu doar că oferă cele menționate anterior, ci este amenajată astfel încât să îmbine perfect senzația unei vizite la un salon de top cu cea a unei zile de relaxare la SPA.

Ce presupune tratamentul Hydrafacial?

Această procedură, după cum am menționat, presupune curățarea în profunzime a tenului, astfel încât atât impuritățile, cât și punctele negre să fie eliminate complet. Exfolierea se realizează cu cea mai mare atenție, fără a provoca disconfort, iar la final pielea primește o hidratare optimă, adaptată nevoilor tenului.

În cadrul clinicii Cerasela Brumă, tratamentul poate fi împărțit în următorii șase pași:

  • Detox – drenajul limfatic stimulează circulația la nivelul sistemului limfatic și îmbunătățește fluxul sanguin, conferind fermitate pielii în timp ce elimină toxinele acumulate în pori;
  • Curățare și exfoliere – exfolierea vizează îndepărtarea celulelor moarte acumulate la suprafața pielii și este urmată de aplicarea unui ser cu acid lactic, glucozamină și alte extracte botanice, ce asigură o curățare delicată și slăbesc resturile ce urmează a fi extrase;
  • Extracție – aspirația ușoară, asistată de apă, de un agent de strălucire și de un extract de miere/acid salicilic, este un real ajutor în eliminarea punctelor negre și în scoaterea impurităților din zonele cu probleme;
  • Anti-îmbătrânire – complexul multipeptid (DermaBuilder) infuzează pielea, penetrând liniile profunde și ridurile de pe chip printr-o metodă unică, ce stimulează producerea de colagen;
  • Hidratare intensă – tehnologia de fuziune ce implică un cocktail de multi-peptide, acid hialuronic și antioxidanți puternici, selectați cu atenție, umple pielea în zonele deshidratate și îi asigură toți nutrienții necesari;
  • Strălucire și vitalitate – LED-ul roșu este folosit pentru a stimula în continuare colagenul și pentru a reduce roșeața, susținând în același timp producția naturală de vitamina D.

Imediat după prima ședință, pielea va fi mai strălucitoare și mai sănătoasă. Rezultatele se mențin pe termen lung, astfel că vei putea observa cum tenul tău este mai hidratat, ridurile sunt mai puțin vizibile, iar petele întunecate devin aproape insesizabile.

Această procedură de hidradermabraziune este ideală pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, vizând zona feței și pe cea a gâtului. Specialiștii Cerasela Brumă oferă tratamente personalizate, amestecând serurile în așa fel încât acestea să răspundă cât mai fidel nevoilor specifice ale fiecărui client. În ceea ce privește durata, tratamentul necesită doar 30-45 de minute din timpul tău, după care îți poți continua fără probleme activitățile de zi cu zi.

Care este prețul pentru Hydrafacial?

Prețul pentru Hydrafacial nu este unul standard. După cum am menționat și mai sus, acesta diferă în funcție de serurile necesare, acestea variind în funcție de cerințele specifice ale pielii fiecărui client.

Pentru a afla exact cât costă acest tratament, te așteptăm cu drag în clinica noastră, unde un specialist Cerasela Brumă va analiza cu atenție nevoile pielii tale și îți va recomanda cea mai bună variantă. 

Nu uita! Rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință, pielea devenind mai radiantă și mai catifelată. În funcție de tipul pielii și de nevoile acesteia, specialistul îți poate propune creșterea frecvenței tratamentelor, însă niciodată nu a fost necesară depășirea a două ședințe pe lună.

Această procedură inovativă este perfectă pentru toți. Pentru un ten cu aspect proaspăt, mai tânăr și mai strălucitor, trebuie neapărat să o încerci.

Fă o programare și află mai multe! Așteptăm cu drag să te cunoaștem și să te ajutăm să te bucuri de frumusețea ta!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.