Top

Cerasela  Bruma

Povestea noastră

​A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.


​​Cu greu, în agitaţia zilnică, îşi făceau timp pentru o mască de faţă cu ceva fructe de prin casă. Rujul roşu şi fardul albastru erau cam printre puţinele alternative. Acum, suntem în secolul 21, iar domeniul denumit generic „Beauty and Care” este atât de vast încât, pentru a corespunde cerinţelor femeilor moderne, trebuie să fie ridicat la rang de artă.

Şi de aici începe povestea noastră, scrisă pentru tine, femeia modernă…

Am înlocuit măştile făcute în casă cu aparatură de ultimă generaţie, care se adaptează nevoilor tipului tău de ten: de la peelinguri chimice şi naturale, până la terapii ce stimulează întinerirea din interior, la noi găseşti soluţii pentru problema ta. De la celebrul dermatograf am trecut la micropigmentarea pleoapelor. Rujul aplicat de zeci de ori pe zi este şi el înlocuit cu rujul semipermanent, iar roşului i se alătură zeci de nuanţe. Iar echilibrul chipului stă în priceperea noastră să-ţi conturăm frumuseţea naturală a sprâncenelor, prin cele mai noi tehnici.

Totul cu pigmenţi si substanţe medicale, pentru că ştim, abundenţa în materie de make-up a venit la pachet şi cu alergii cărora trebuie să le facem faţă, fără a renunţa la bucuria machiajului.

Nu uităm nici de pielea catifelată care este încă din cele mai vechi timpuri apanajul unei femei regine. Astăzi, datorită procedurilor de epilare cu laser, îţi promitem o piele permanent impecabilă.

Aici, păşeşti într-o clinică unde îţi oferim frumuseţe şi încredere în tine. Şi pentru că femeia modernă trebuie să fie şi frumoasă, dar şi informată, am creat în completare şi această pagină de Facebook, unde, zi de zi, te ţinem la curent cu tot ce este nou, de la A la Z, pentru ca tu să ştii despre toate: de la micropigmentare, epilare cu laser şi tratamente faciale până la peelinguri şi eliminare tatuaje. Aici vei găsi cele mai complete şi reale informaţii despre procedurile moderne, iar mesageria noastră privată şi numărul de telefon îţi sunt la dispoziţie dacă ai nelămuriri.

Odată cu primul client, ne-am dat seama că ţine de noi să-i molipsim cu o poftă nebună de a trăi, atât pe cei trişti cât şi pe cei veseli. Sufletul nostru renaşte de fiecare dată când un om se uită în oglindă şi i se luminează chipul de fericire. Este vorba despre arta de a crea frumos, atât la exterior cât şi la interior.

Vorbe precum „Mi-aţi schimbat viaţa” sau „Parcă acum am renăscut” sunt cea mai mare răsplată pentru noi. Asta pentru că de fiecare dată rezultatul final aduce bucurie, iar noi ne dăm tot interesul pentru acel minut de fericire supremă.
Pentru noi, micropigmentarea nu este un simplu make-up. Este o emoţie. Tratamentele faciale sau epilările cu laser nu sunt simple proceduri. Sunt porţi deschise spre mai multă mulţumire de sine. La fel şi în cazul tatuajelor. Nu vreţi să ştiţi câtă fericire am putut vedea în urma eliminării unui tatuaj ce aducea amintiri triste.

Acum, că ne cunoaştem mai bine, te invităm la noi în clinică pentru cele mai bune tratamente şi proceduri, iar pentru cele mai complete informaţii pagina noastră de Facebook îţi stă la dispoziţie zi de zi, cu detalii concise, cu sfaturi utile şi momente haioase. O să fim frumoase împreună, o să râdem împreună şi o să fim corect informate tot împreună! Aşadar, povestea continuă!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.