Top

Cerasela Bruma

TRATAMENTE FACIALE

Abonează-te la newsletter pentru a primi o reducere de 50 lei la toate tratamentele cosmetice, hydrafacial, radiofrecvență și peeling.

Hydrafacial

Hydrafacial

Tratament Hidrodermoabraziune. Piele sănătoasă și frumoasă

Tratamentul Hydrafacial te ajută să obții ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna: o piele frumoasă, sănătoasă și strălucitoare. Considerat de către specialiști cea mai sigură procedură de hidradermabraziune, acesta combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția antioxidantă. Rezultatul? Un ten perfect, catifelat și cu aspect revitalizat.

RadiofrecveNță facială

RadiofrecveNță facială

O metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin reducerea de noi fibre de colagen și elastină.

Ce face tratamentul? Odată cu înaintarea în vârstă, colagenul de la nivelul pielii se deteriorează, fapt ce cauzează lipsa de fermitate şi apariţia ridurilor profunde. Una dintre cele mai eficiente soluţii este radiofrecventa facială.

Peeling facial

Peeling facial

Îndepărtarea straturilor de îmbătrânire și deteriorarea pielii cu un peeling chimic.

Peeling-ul facial, chimic sau natural, este un mod prin care îi arătăm tenului nostru că ne pasă de aspectul și de sănătatea lui. Într-o perioadă în care frumusețea este ridicată la rang de artă, această procedură ne ajută să căpătăm mai multă încredere în propriile puteri și să arătăm indirect celor din jurul nostru că ne respectăm și că ne iubim.

Tratamentul BOHR

Tratamentul BOHR

Terapia ce induce efectul BOHR, pentru un ten rejuvenat şi strălucitor

Ce face tratamentul? Odată cu înaintarea în vârstă, colagenul de la nivelul pielii se deteriorează, fapt ce cauzează lipsa de fermitate şi apariţia ridurilor profunde. Una dintre cele mai eficiente soluţii este radiofrecventa facială.

BB GLOW

BB GLOW

De ce ne place atât de mult tratamentul facial BB GLOW?

Dacă ați obosit să aplicați fond de ten în fiecare zi și căutați o soluție simplă, sigură, cu efecte de lungă durată, BB Glow este alegerea perfectă!

PRX-T33

PRX-T33

Peeling blând dar eficient, pentru o piele biorevitalizată

Dacă vă confruntați cu probleme ale pielii precum pete hiperpigmentare, pori dilatați, acnee, ten îmbătrânit, laxitate cutanată, cicatrici, vergeturi - atunci PRX-T33 este soluția salvatoare.

BIOREPEEL

BIOREPEEL

Biorevitalizare și biostimulare fără ace. BioRePeel Cl3 este un peeling de biorevitalizare și bio stimulare.

Are la bază o tehnologie bifazică, menită să-i sporească eficiența.

Conține ingrediente active precum acidul tricloracetic, acidul tartric, acidul citric, acidul salicilic, acidul lactobionic, dar în concentrații prietenoase cu pielea.

Pe lângă acizii exfolianți mai conține și vitamine, aminoacizi și un agent de lifting (GABA- acid gama-aminobutiric).

Tratamentul oferă beneficiile unui peeling clasic, dar fără efectele neplăcute date de acesta, fără exfolierea accentuată, fără perioada de recuperare.

Radiofrecvența multipolară

Radiofrecvența multipolară

Energia cu radiofrecvenţă încălzeşte pielea în profunzime, pentru a determina contracția fibrelor de colagen, ceea ce are ca rezultat o întindere imediată a pielii. Simultan, căldura determină producerea de colagen nou, mulțumită căruia pielea capătă fermitate și aspect întinerit. Rezultatele sunt vizibile imediat după prima procedură.

Radiofrecvență cu microneedling

Radiofrecvență cu microneedling

Vivace microneedling cu radiofrecvență

În ultimii ani, microneedling-ul a devenit una dintre cele mai populare metode de rejuvenare facială, apreciată la nivel mondial. Vivace este varianta îmbunătățită de microneedling, care folosește radiofrecvența dublă fracționată, pentru a stimula în mod natural producția de colagen din piele. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și durează până la 6 luni.

PREȚURI

PREȚURI

Prețul acestei acestor proceduri este accesibil și diferă în funcție de zona vizată.

În cadrul clinicii noastre se poate opta pentru: micropigmentarea sprâncenelor (fir cu fir, tehnica powder, mixt), micropigmentarea buzelor (full lips și efect gloss) și cea a pleoapelor (...)

Ai vreo nelămurire?

Dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să ne trimiți un mesaj și îți vom răspunde cât mai repede posibil.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.