Top

Cerasela Bruma

piele biorevitalizată cu PRX-t33

Abonează-te la newsletter pentru a primi o reducere de 50 lei la toate tratamentele cosmetice

Peeling blând dar eficient, pentru o piele biorevitalizată

Peeling blând dar eficient, pentru o piele bioreavitalizată

Dacă vă confruntați cu probleme ale pielii precum pete hiperpigmentare, pori dilatați, acnee, ten îmbătrânit, laxitate cutanată, cicatrici, vergeturi - atunci PRX-T33 este soluția salvatoare.

PRX-T33 este un tratament de biorevitalizare și întinerire a pielii, ce funcționează precum un peeling mediu, dar fără a produce descuamare sau iritații. În plus, nu necesită perioadă de recuperare.PRX-T33 este compus din TCA (Acid tricloracetic), Hidrogen Peroxid și Acid Kojic. Combinația atent calculată dintre cele trei substanțe transformă acest produs dintr-un peeling chimic agresiv într-un tratament prietenos cu pielea.

Acidul tricloracetic este unul dintre cei mai buni agenți de peeling. Curăță pielea, are efect antiinflamator și iluminator.
Peroxidul de hidrogen ajută la vindecarea rapidă a pielii și are efect antiseptic. Iar acidul Kojic 5% este unul dintre cei mai buni agenți de albire a pielii.

PREȚURI

PREȚURI

Prețul acestei acestor proceduri este accesibil și diferă în funcție de zona vizată.

În cadrul clinicii noastre se poate opta pentru: micropigmentarea sprâncenelor (fir cu fir, tehnica powder, mixt), micropigmentarea buzelor (full lips și efect gloss) și cea a pleoapelor (...)

Ce spune presa despre noi

Cine ne recomandă?

Ai vreo nelămurire?

Dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să ne trimiți un mesaj și îți vom răspunde cât mai repede posibil.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.