Top

Cerasela Bruma

PRX-T33

Abonează-te la newsletter pentru a primi o reducere de 50 lei la toate tratamentele cosmetice

Peeling blând dar eficient, pentru o piele biorevitalizată

Peeling blând dar eficient, pentru o piele bioreavitalizată

Dacă vă confruntați cu probleme ale pielii precum pete hiperpigmentare, pori dilatați, acnee, ten îmbătrânit, laxitate cutanată, cicatrici, vergeturi - atunci PRX-T33 este soluția salvatoare.

PRX-T33 este un tratament de biorevitalizare și întinerire a pielii, ce funcționează precum un peeling mediu, dar fără a produce descuamare sau iritații. În plus, nu necesită perioadă de recuperare.PRX-T33 este compus din TCA (Acid tricloracetic), Hidrogen Peroxid și Acid Kojic. Combinația atent calculată dintre cele trei substanțe transformă acest produs dintr-un peeling chimic agresiv într-un tratament prietenos cu pielea.

Acidul tricloracetic este unul dintre cei mai buni agenți de peeling. Curăță pielea, are efect antiinflamator și iluminator.
Peroxidul de hidrogen ajută la vindecarea rapidă a pielii și are efect antiseptic. Iar acidul Kojic 5% este unul dintre cei mai buni agenți de albire a pielii.

PREȚURI

PREȚURI

Prețul acestei acestor proceduri este accesibil și diferă în funcție de zona vizată.

În cadrul clinicii noastre se poate opta pentru: micropigmentarea sprâncenelor (fir cu fir, tehnica powder, mixt), micropigmentarea buzelor (full lips și efect gloss) și cea a pleoapelor (...)

Ai vreo nelămurire?

Dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să ne trimiți un mesaj și îți vom răspunde cât mai repede posibil.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.