Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

Celulita este o afecțiune foarte des întâlnită. Nu contează că ai 20 de ani sau 50, grăsimea apărută sub piele își face apariția extrem de simplu. Fie că apare din cauza sedentarismului, a stilului de viață, a sarcinii sau a dezechilibrelor hormonale, noi îți spunem doar atât: odată ce ai depistat-o, răspunde extrem de bine la tratament. Chiar dacă nu dispare, poate fi estompată cu succes!

Totul datorită aparatului revoluționar Body Shape Pro, cea mai în vogă tehnologie non-invazivă de remodelare corporală, prezentă și în clinica noastră.

​Vorbim despre o tehnologie aprobată CE (European Certificate) în scopul remodelării corporale, dar și certificată FDA (Food & Drug Administration) pentru reducerea centrimetrilor din zona abdomenului și coapselor.

​Aparatul Body Shape Pro are la bază o tehnologie patentată, ce presupune acţionarea simultană a ţesutului, în patru etape:

 1. Radiofrecvenţa fracţionată, pentru încălzirea în profunzime a ţesutului.
 2. Raze infraroşu, pentru încălzirea la suprafaţă şi stimularea producţiei de colagen.
 3. Role mecanice spiralate, pentru drenajul limfatic şi eliminarea toxinelor. Bun substituent pentru clasicul masaj!
 4. Vacuum pulsat, pentru stimularea circulației sangvine şi a metabolismului.
​Pentru că toate cele patru tehnologii acţionează simultan asupra zonei tratate, nu numai că vei obține rezultate mai bune, dar le vei observa şi mult mai repede.

Ce zone tratează Body Shape Pro?

​Acest tratament non-chirugical se adresează persoanelor cu celulită, piele căzută, celor care au pierdut un număr mare de kilograme și corpul lor a rămas lipsit de fermitate, proaspetelor mămici, dar și bărbaților care prezintă laxitate cutanată. Țintește către abdomen, coapse, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă.

Ce obţii prin tratamentele cu BodyShapePro

 • Reducerea ţesututului adipos localizat.
 • Remodelarea corporală şi scăderea în circumferinţă.
 • ​Reducerea celulitei de gradul 1, 2 şi 3.
 • ​Ameliorarea fenomenului de piele ternă, lăsată.
 • ​Îmbunătăţirea calităţii şi aspectului pielii.
 • ​Stimularea metabolismului celular.
 • ​Îmbunătățirea circulaţiei sanguine.

​Beneficiile tehnologiei Body Shape Pro sale sunt multiple: procedura este ușor de tolerat și nu necesită timp de recuperare ca în cazul metodelor chirurgicale.
bodyshape-pro-tratamente-corporale

​Punctul forte al aparatului este că permite o dispersare eficientă a radiofrecvenței și razelor infraroșii, pe care le îmbină cu vacuum și masaj.

​Astfel, temperatura din piele crește mai rapid, timpul de tratament scade considerabil, fiind necesare mai puține ședințe până la rezultatul final.

​Din punct de vedere estetic, procedurile cu Body Shape Pro nu au ca rezultat pierderea kilogramelor, ci mult mai important de atât: remodelarea corporală, tonifierea pielii și scăderea circumferinței în zonele tratate. În definitiv, contează mult mai mult să ai un corp ferm decât unul slab, dar cu piele lăsată.

​Din perspectivă medicală, circulația sanguină este îmbunătățită, limfa drenată, iar producția de colagen stimulată. Așa se explică faptul că rezultatele devin vizibile imediat după prima ședință.

​Procedura Body Shape Pro durează adesea sub o oră, iar tratamentul poate fi realizat pe tot parcursul anului, pe toate tipurile de piele, la orice vârstă.

Rezultatele sunt vizibile imediat după prima ședință. Mai exact, silueta începe să prindă contur. Acest aparat nu te slăbește în kilograme, ci în centimetri. În funcție de gradul de celulită, specialiștii clinicii vor decide câte ședințe îți sunt necesare și la ce interval de timp trebuie repetate. Este un tratament personalizat, deoarece, după cum bine știți, suntem unici!

Ideal pentru proaspetele mămici!

Body Shape Pro este soluția ideală și pentru proaspetele mămici, întrucât le ajută să piardă centimetri exact din zonele problematice: abdomen, coapse, gușă. Cu doar câteva ședințe, corpul devine din nou tonifiat și conturat. Nu necesită perioadă de recuperare și nici nu are efecte adverse.​

​Vino în clinica noastră, dacă îți dorești un corp ca-n reviste! Ne găsești pe Strada Unirii 108A, Constanța, tel. +40 729 287 971.
​La achiziționarea pachetului de 10 ședințe pentru minimum 2 zone, îți oferim cadou 10 ședințe pentru drenaj limfatic sau 10 ședințe de electrostimulare.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.