Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

​Atunci când vorbim despre machiajul semipermanent al ochilor, putem afirma că vine la pachet cu multe beneficii: în primul rând, vă permite să aveți un make-up perfect toată ziua și în al doilea rând să scăpați de chinuitorul demachiat seara.

​Mai mult, este alegerea ideală pentru persoanele care suferă de alergii la produse cosmetice.

​De asemenea, are marele avantaj că oferă un aspect mai intens ochilor, datorită liniei fine, cu efect de tuș. Persoanele care au pleoape lăsate pot corecta acest defect tot cu ajutorul machiajului semipermanent.

Același tip de make-up este utilizat și pentru a crea iluzia genelor mai lungi și mai dese.

Micropigmentarea pleoapelor permite:

  • ​Crearea unui efect de umplere a zonei genelor.
  • Desenarea unui eyeliner de diferite culori armonizate cu nuanţa ochilor.
  • Corectarea din punct de vedere optic a ochilor căzuţi.
  • Obţinerea unui efect de gene dese sau desenul lor când acestea nu există.
  • Pe pleoapa inferioară se poate evidenţia rădăcina genelor sau se poate crea un efect subtil de umbrire.

Datorită tehnicilor avansate se poate:

  • ​Crea un efect de luminozitate între o anumită zonă a ochiului pentru a atrage atenţia în zona respectivă.
  • Realiza corecţia ochilor căzuţi iluminând zona glandelor lacrimale.
  • Ilumina zona externă a ochiului obţinând un efect mai puţin întunecat.
​Concluzia este că orice femeie cu ochi conturați frumos - cu efect de lifting, cu o privire mai intensă, devine automat mai atrăgătoare. Și totul se datorează liniei de tuș semipermanent.

​Machiajul semipermanent al ochilor poate fi realizat atât în ​​linia internă superioară, cât și în linia internă inferioară a ochiului. Trebuie precizat faptul că pigmenții folosiți la ochi nu sunt identici cu cei pentru tatuajele tradiționale, deoarece după ceva timp se reabsorb fără a lăsa urmă.

​Aceștia  sunt injectați în piele printr-un dispozitiv special care creează, la nivelul superior al pielii, zeci de înțepături pe minut și le umple cu substanță de colorare, de obicei medicinală.

Prețuri

​Rezultatul unui machiaj semipermanent al ochilor durează minim trei ani, după care se estompează treptat.

În general, este important să cunoașteți prețul pieței și, dacă găsiți un salon unde tariful este cu mult mai scăzut, ridicați-vă semne de întrebare, pentru că, de obicei, calitatea implică anumite costuri.

Vorbim despre o procedură dureroasă?

​Machiajul semipermanent se realizează cu pigmenți bioabsorbabili care trebuie testați pe client înainte de tratament, pentru a evita reacțiile alergice. Din fericire, aceste reacții sunt foarte rare.

​Având în vedere că se lucrează cu ace, este posibil ca procedura să implice un oarecare disconfort, în funcție de toleranța fiecăruia la durere. Însă, specialistul folosește un anestezic local pentru ca nimeni să nu aibă de suferit.

​În general, machiajul semipermanent nu doare, cel mult putem vorbi despre o ușoară pișcătură pentru cei cu pielea mai sensibilă. Chiar dacă acul nu pătrunde în straturile mai adânci ale pielii, se simte un disconfort.        După fiecare sesiune, este normal ca zona tratată să fie iritată și, prin urmare, să se umfle. Din acest motiv, între ședința inițială și cea secundă se lasă o perioadă de timp, astfel încât partea iritată are timp să se recupereze.

​Pentru a evita complicațiile este, însă, necesar să căutați personal competent și cu experiență, specializat în tehnica dermopigmentării.​

​Contactează-ne!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.