Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

​Într-o societate în care se pune accent pe frumusețea exterioară, într-o lume în care avem totul tehnologizat, dar nu ne mai ramâne timp pentru nimic, procedurile de înfrumusețare sunt rezolvarea.

În cadrul emisiunii Rendez Vous Duminical, Cerasela Brumă ne vorbește despre dermopigmentare: cum se realizează mai exact redefinirea sprâncenelor, conturarea ochilor, colorarea buzelor, recontrucția areolei mamare – în cazul doamnelor, respectiv micropigmentarea scalpului și a perciunilor, în rândul bărbaților.

De la ea veți afla că micropigmentarea sprâncenelor este cea mai cerută tehnică, ele jucând rolul principal pentru armonizarea chipului.

Iar doamnele care vor să se bucure de ochi frumos conturați și ridicați, sau de buze frumos colorate, vor afla că și în acest caz tot micropigmentarea face lucruri spectaculoase și de durata anilor.

Veți mai afla și despre diferențele dintre tatuaj și micropigmentare, ce soluții avem atunci când vrem să corectăm un machiaj semipermanent greșit sau cum se personalizează toate procedurile enumerate mai sus.

Acestea fiind spuse, vă dorim vizionare plăcută!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.