Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

​Fiecare dintre noi are in minte imaginea sa ideală, bazată de cele mai multe ori pe ceea ce marile branduri de îmbrăcăminte și cosmetice ne vând zi de zi. 

De cele mai multe ori însă, in viața reala lucrurile nu se petrec precum in filme sau reclamele tv.

Aceștia vând deseori tipare greu de atins,aproape ireale. De aici pornesc frustrările tuturor legate de imaginea propriei persoane.

Așadar, așteptările noastre in materie de imagine trebuie sa fie unele realiste și tangibile.

Frumusețea nu înseamnă trăsături perfecte inspirate din fotografii prelucrate in photoshop. In concluzie, doamnelor, trebuie sa avem încredere in farmecul nostru unic și după ce am ales specialistul in permanent make up și hotărâm sa ne lăsam pe mâna lui,chiar sa o facem!

Machiajul semipermanent nu înlocuiește machiajul de petrecere. 

Nu putem transpune in machiajul semipermanent un eyeliner grafic, deasemenea nu se poate realiza o copie ,dacă aveți de gând ca sursa de inspirație sa fie o fotografie de pe internet cu un fotomodel.

De aceea nu putem sa ne dorim sprancene ce modifica radical structura fetei sau un eyeliner demn de reclamele pentru produse cosmetice. Este important sa-i comunicați specialistului gusturile dumneavoastră, însă sfaturile lui sunt mai importante decât ceea ce ne imaginam noi ca ar arată foarte bine.

Orice gest de îmbunătățire ne aducem, trebuie sa fie in armonie cu trăsăturile și cu temperamentul nostru. Iar cel mai important: sa fie ceea ce vom purta fericite zi de zi.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.