Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

Microneedling

Microneedling este o procedură dermaroller care utilizează ace mici pentru a înțepa pielea.

Scopul tratamentului este de a genera colagen și țesuturi , pentru piele mai fină, mai fermă și mai tonificată.

Micronitul este utilizat în cea mai mare parte pe față și poate trata diferite cicatrici, riduri și pori mari.

Microneedlingul este minim invaziv, fără a necesita întreruperi.

Este considerat sigur pentru majoritatea oamenilor care au o sănătate generală bună.

Procedura nu este sigură pentru persoanele care utilizează anumite medicamente pentru acnee sau pentru femeile gravide.

Veți întâlni roșeață și iritare minore câteva zile după această procedură.

Timpul total de pregătire și de procedură este de aproximativ două ore.

Va trebui să vedeți un dermatolog, chirurg plastic sau chirurg cosmetician pentru această procedură. În unele state, un estetic poate fi, de asemenea, capabil să efectueze procedura dacă este supravegheat de un medic.

Este posibil să aveți nevoie de cel puțin patru proceduri sau mai multe pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Ea este considerată eficientă în tratarea cicatricelor minore legate de acnee, răni și îmbătrânire. Veți observa probabil și o piele mai strălucitoare și mai fermă.

Rezultatele ideale sunt obținute după mai multe sesiuni. În timpul procedurii, medicul dumneavoastră face dungi mici sub piele cu un instrument asemănător stiloului. Medicul va muta instrumentul în mod egal pe piele, astfel încât pielea nouă care se întinerește să fie uniformă.

Înainte de a începe, medicul dumneavoastră va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de durere. Aceasta se face cu aproximativ o oră înainte de tratamentul dumneavoastră. Universitatea Emory spune că procesul actual de micronizare durează aproximativ 30 de minute.

Medicul dvs. poate aplica apoi un tratament seric sau calmant.

Imediat după tratament, veți observa o roșeață strălucitoare a pielii. Timpul total de recuperare depinde de poziția stiloului injector și de numărul de treceri de suprapunere pe care profesionistul dvs. de îngrijire a pielii îl efectuează. În medie, pacienții sunt roșii timp de două până la patru zile și pot avea o uscare și o vindecare continuă timp de până la o săptămână. Unii pacienți se vindecă complet în 24-48 de ore.

Pacienții observă o “strălucire” imediată a pielii. Schimbările vizibile ale pielii se dezvoltă pe parcursul mai multor săptămâni. Rezultatele pot continua să se îmbunătățească până la șase luni de la tratament, deoarece producția de colagen continuă. În general, recomandăm un pachet de tratament în funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți, de obicei de la trei la șase tratamente, dar chiar și un tratament vă va oferi rezultate frumoase.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.