Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

Una dintre întrebările aflate pe buzele tuturor celor ce vor să apeleze la epilarea definitivă este ce să aleagă: Laser sau IPL? Venim în ajutorul tău cu câteva informații ce te vor ajuta să înțelegi cum funcționează fiecare și ce alegere să faci.

→ Epilarea cu laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation – Amplicarea Luminii prin Emisia de Raze Stimulate) şi cea IPL (Intense Pulsed Light – lumina intens pulsată) sunt deseori confundate, însă aceste două metode diferă din foarte multe puncte de vedere, pornind de la preţ şi până la eficiență.

→În cele mai multe saloane, o să găsiți tehnologia IPL, pentru că echipamentele sunt mai ieftine, dar trebuie să vă asumați că rezultatele nu sunt la de fel de uimitoare ca în cazul epilării cu laser.

→ Diferenţa este că procedura IPL se bazează pe unde ce distribuie
energia fără un focus fixat, nefiind absorbită la fel de bine de melanină, ca în cazul laserului.
→ Utilizând o tehnică de mișcare rapidă pulsatorie, epilarea cu laser vizează selectiv melanina din foliculul de păr pentru a distruge celulele care îl produc. Această procedură este recomandată pentru toate tonurile pielii, chiar și pentru cele mai întunecate sau îmbătrânite.
→ Practic, laserul se poate utiliza pentru eliminarea firelor de păr din zona:
feței, buzei superioare, bărbiei, gâtului, pieptului, umerilor, axilei, brațelor, antebrațelor, picioarelor, abdomenului.
→ Un alt aspect ce merită punctat este că, spre deosebire de laser, care funcționează pe orice tip de piele, IPL oferă rezultate doar pe tonuri deschise. Părul cărunt nu va fi eliminat cu IPL, din cauza lipsei de melanină.

→ În cazul epilării IPL, din cauza emiterii
energiei pe o suprafaţă mai mare, fără a fi concentrată pe firul de păr, există riscul de arsuri sau depigmentări.

→ Numărul de ședințe pentru epilarea definitivă cu laser este destul
de redus, iar eficiența este maximă. În cazul IPL, numărul de ședințe este mult mai mare, căci eficienţa este mai redusă.

→ De asemenea, dacă toleranţa personală la durere este mică, atunci trebuie să luaţi în calcul că laserul are încorporat un sistem de răcire, care diminuează durerea.

​Dacă ești interesată de serviciile noatre de epialre gratuită cu laser Diode, te invităm la o ședință gratuită în valoare de 200 Ron.

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.