Top

Cerasela Bruma Beauty Clinic

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, indiferent de vârsta pe care o are. Iar frumusețea înseamnă în primul rând un ten sănătos, curat, neted și luminos. Acum te poți bucura și tu de o astfel de piele, fără să fie nevoie să faci intervenții chirurgicale, care știm bine că sunt dureroase și costisitoare. Cum? Cu ajutorul peeling-ului! Mai multe despre această procedură și despre avantajele pe care le oferă citești în acest articol. 

Peeling-ul este o intervenție din ce în ce mai cerută de doamnele și domnișoarele care apelează la clinica Cerasela Brumă, pentru a arăta mereu bine. Acest tratament chimic, asemănător gomajului, este preferat datorită faptului că îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii, lăsând în urmă un ten mai tânăr, mai curat și mai luminos. Spre deosebire de clasicul gomaj, care presupune o acțiune mecanică, peeling-ul reprezintă o metodă chimică, disponibilă în formule adaptate oricărui tip de piele, ce dizolvă straturile epidermei, îndepărtând impuritățile, petele pigmentare, ridurile etc. 

Dacă vrei să te programezi la clinica noastră pentru o astfel de intervenție, trebuie să știi că, în funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, tratamentul va avea un anumit grad de intensitate. De exemplu, dacă ai nevoie de o simplă curățare a tenului de impurități, îți recomandăm un peeling superficial. În cazul în care vrei să estompezi ridurile fine din jurul ochilor, cel mai potrivit este un peeling mediu, iar dacă ți-ai propus să ștergi de pe față riduri mai vechi, care îți trădează vârsta, atunci cel mai indicat este un peeling profund. 

Beneficiile pe care le oferă un astfel de tratament sunt multe: elimină celulele moarte; estompează ridurile; te scapă de imperfecțiuni ale pielii, precum pete, acnee, cicatrici; stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen, ceea ce înseamnă că tenul își va recăpăta sănătatea și fermitatea; oferă prospețime și luminozitate. 

Peeling chimic, înainte și după

O astfel de procedură menită să îndepărteze de pe față imperfecțiunile și urmele trecerii timpului se poate realiza la cel mai înalt grad profesional în cabinetul Cerasela Brumă din Constanța. Specialiștii noștri folosesc cele mai bune echipamente de pe piață și oferă servicii de cea mai bună calitate, similare cu cele întâlnite în marile centre de frumusețe din lume, precum Milano, Paris, New York, Moscova etc.

La clinica noastră, orice intervenție, inclusiv cea de peeling chimic, este precedată de o consultație, în cadrul căreia primești consiliere și cele mai bune recomandări în legătură cu ceea ce trebuie să faci înainte și după intervenție. Totodată, ți se explică în ce constă pocedura și cu ce fel de aparatură urmează să fie realizată. Practic, esteticientii noștri îți dau toate informațiile necesare și îți răspund cu promptitudine și profesionalism la toate întrebările și nelămuririle pe care le ai. 

Astfel, dacă faci parte dintr-o categorie de risc – ai o piele sensibilă, iritată sau afecțiuni cutanate precum eczeme, herpes etc.; ai probleme de cicatrizare sau dereglări ale sistemului limfatic; ești însărcinată; ai tenul închis sau foarte închis la culoare etc. –, în mod sigur nu ți se va recomanda să urmezi un astfel de tratament. 

De asemenea, după realizarea peeling-ului – indiferent că este vorba despre unul superficial, mediu sau profund –, vei primi mai multe sfaturi și recomandări, pe care este esențial să le respecți. În primul rând, va trebui să eviți expunerea la razele UV. Apoi, va fi necesar să aplici pe piele zilnic, timp de o lună, o cremă cu un ecran solar total, în cazul unui peeling superficial, și timp de șase luni, în cazul unui peeling profund.

În cadrul clinicii Cerasela Brumă, reprezentantele sexului frumos pot opta pentru unul dintre următoarele trei tratamente de peeling:

  • peeling verde (proaspăt) – este un tratament ușor, ce oferă un plus de luminozitate, prospețime și strălucire tenului. Totodată, acesta previne îmbătrânirea prematură și pierderea elasticității;
  • peeling verde (energie) – este o intervenție intensivă, care are beneficii precum: stimularea circulației, recăpătarea vitalității, regenerarea celulară, diminuarea efectelor provocate de îmbătrânire. Cu alte cuvinte, îmbunătățește vizibil aspectul pielii, fiind ideal de mai multe ori pe an;
  • peeling verde (pe bază de plante) – reprezintă alternativa cea mai bună, naturală, atunci când vrei să eviți folosirea substanțelor chimice sau chirurgia cosmetică. Este o metodă utilizată cu succes la nivel mondial de peste 50 de ani. 

Așadar, dacă intenționezi să faci un tratament de peeling pentru a-ți recăpăta frumusețea tenului, clinica Cerasela Brumă din Constanța îți pune la dispoziție cei mai buni profesioniști în domeniu și cele mai performante echipamente de pe piață în acest moment. Nu mai sta pe gânduri și alege cu cea mai mare încredere serviciile noastre!

A fost odată ca niciodată o epocă în care femeile aveau foarte puţine opţiuni atunci când venea vorba despre aspectul lor fizic.